Basketbol

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Nijerya Milli Takımı oyuncusu Alade Aminu ile anlaştı.

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Nijerya Milli Takımı oyuncusu Alade Aminu ile anlaştı.

Pınar Karşıyaka Basın Sözcüsü Yiğit Temizocak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir pivot pozisyonu için yaptıkları görüşmeleri sonuçlandırdıklarını ve Nijerya Milli Takımı'nın olimpiyat kadrosunda da yer alan Alade Aminu ile anlaştıklarını söyledi.

Aminu ile birlikte kadrolarını tamamladıklarını kaydeden Temizocak, "Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla hem Avrupa'da hem Türkiye'de başarılı bir sezon geçirmek için uğraşacağız. Yeni sezonda her zamanki gibi seyircimizin de desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Geçen sezonu Fransa'nın Chalon takımında tamamlayan 2,10 metre boyundaki Aminu, Fransa Ligi'nde 11,7 sayı ve 6,8 ribaund ortalamasıyla oynadı.

Nijeryalı oyuncu Fransız ekibiyle geçen sezon EuroChallenge Kupası finalinde Beşiktaş'a karşı forma giymişti.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: