Basketbol

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı'nın Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Vestel gibi güçlü bir rakibi yenmeyi başardıklarını söyledi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı'nın Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Vestel gibi güçlü bir rakibi yenmeyi başardıklarını söyledi.

Ernak, ligin dördüncü hafta karşılaşmasında, Manisa temsilcisi Vestel'i 86-74 yendiklerini belirterek, ligdeki her maçın zor geçeceğine dikkati çekti.

Önceki maçlarda 80 sayı ortalaması ile oynayan Vestel takımını 70 sayı civarında tutmayı planlayarak sahaya çıktıklarını dile getiren Ernak, şöyle devam etti:

"74 sayıda tutabildik ama yaptığımız savunmalardan kazandığımız hızlı hücum şansları skorumuzun daha da artmasını sağladı. Ligin iddialı takımlarından Vestel gibi güçlü bir rakibi yenmeyi başardık. Her hafta çok zor maçlar yapacağız. Son dakikada kurulan takımlar bile iki yabancı kuralının yardımıyla oldukça zorlu takım durumuna geldiler. Cuma günü, Bursa'da final takımıyla oynayacağız. Onlar da maçı kazanmak isteyeceklerdir. Biz de maçtan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bu maçta, defansif direncimizi ortaya koyabilirsek, karşılaşmaya ortak olabiliriz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Pesen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: