Basketbol

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde Pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in genel menajeri Birtan Saka, zor

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde Pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in genel menajeri Birtan Saka, zor geçeceğini bildikleri karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Birtan Saka AA muhabirine, Anadolu Efes maçı için yarın İstanbul'a gideceklerini, son transferleri Holloway'in de takımla birlikte çalıştığını söyledi.

Shumpert'in sakatlığının geçtiğini, ancak Anadolu Efes karşısında oynamasının zor olduğunu kaydeden Saka, Orhan Haciyeva'nın da hafif bir sakatlığının bulunduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Saka, rakiplerinin ligin yüksek bütçeli kaliteli ekiplerden birisi olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacak. Biz zor maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Efes-Aliağa Petkim karşılaşması 12 Kasım Pazartesi günü saat 19.30'da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: