Basketbol

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ'nin Genel Menajeri Ahmet Bozbey, yarın oynayacakları Tarsus Belediye maçını ligde bulundukları konumu koruma

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ'nin Genel Menajeri Ahmet Bozbey, yarın oynayacakları Tarsus Belediye maçını ligde bulundukları konumu koruma adına önemsediklerini söyledi.

Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 10 haftada 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3'üncü sırada bulunduklarını hatırlattı.

Tarsus Belediye karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini belirten Bozbey, şunları kaydetti:

"Tarsus Belediye ligin güçlü ekiplerinden biri. Ülkemizi FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde temsil ediyor. Ligde de aldıkları 7 galibiyetle 5'inci sırada bulunuyorlar. Rakibimiz yarınki maçı kazanmaları durumunda 3'üncü sıraya kadar yükselebilecek. Bu yüzden Tarsus Belediye maçını ligde bulunduğumuz konumu korumak adına çok önemsiyoruz. Bu maçı kazanmamız durumunda ikinci sıraya yükselme şansımız da var. Çünkü lider Fenerbahçe ile ikinci Galatasaray da karşı karşıya gelecek. Galip geldiğimiz takdirde o maçın sonucuna göre ikinci sıraya da yükselebiliriz. Takımda herhangi bir eksik yok, moraller yerinde. Bu maçtan galip ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam etmeyi arzu ediyoruz."

Reklam
Reklam

Kadir Has Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak karşılaşma için taraftarlardan destek isteyen Bozbey, "Ligde, maçlarda takımlarını desteklemeye gelen taraftar ortalaması bakımından en iyi takımlardan biriyiz. Taraftarlarımız her maçta tribünlerdeki yerlerini alıyor ve desteğini esirgemiyor. İnşallah taraftarımızın desteğiyle Tarsus Belediyesi karşısında galip ayrılırız" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: