Basketbol

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde pazartesi günü Fenerbahçe Ülker'le deplasmanda karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın Genel Menajeri Levent Türknas, eksiklerine rağmen

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde pazartesi günü Fenerbahçe Ülker'le deplasmanda karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın Genel Menajeri Levent Türknas, eksiklerine rağmen tek hedeflerinin galibiyet olduğunu bildirdi.

Türknas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası (I) Grubu'ndaki kendileri açısından prestij maçını kaybetmelerine rağmen gruptan lider olarak çıktıklarını hatırlattı.

Çeyrek finalde Paris Levallois'le eşleştiklerini kaydeden Türknas, "Rakibimiz grubunu ikinci sırada bitirmesine rağmen güçlü bir ekip. Zaten çeyrek finalde kolay bir rakip yok. Elimizde bulundurduğumuz saha avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Seyircimiz önünde İzmir'deki ilk maçı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Türknas, ligde pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Ligdeki başarılı çizgimizi de sürdürmek istiyoruz. Sakatlıkları nedeniyle Can Maxim Mutaf, Diebler ve Caner Topaloğlu bizimle olamayacak. Buna rağmen kendi sistemimizden ödün vermeden oynayacağız. Eksikliklerimize rağmen tek hedefimiz galibiyet. Takımımız moral açısından üst seviyede ama fizik açısından biraz yorgun durumdayız. Ancak pazartesi gününe toparlanıp, bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarımızın da verdiği güçle İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz."

Takımdan 1-1,5 ay uzak kalacak Diebler'in yerine bir oyuncu arayışlarının devam ettiğini kaydeden Türknas, bu transferin 5 gün içinde sonuçlanabileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: