Basketbol

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom'un başantrenörü Ahmet Bülbül, "Banvit gibi ligin güçlü bir takımını mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom'un başantrenörü Ahmet Bülbül, "Banvit gibi ligin güçlü bir takımını mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Banvit'i 81-76 yenerek 26. haftayı kayıpsız atlattıklarını ifade etti.

Ligde rahat bir nefes almak için galibiyete ihtiyaçları olduğunu dile getiren Bülbül, "Bu galibiyeti de Banvit karşısında almak son derece iyi oldu. Banvit gibi ligin güçlü bir takımını mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bülbül, ligin 27. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü başkentin diğer temsilcilerinden TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"TED Ankara Kolejliler de ligin iyi takımlarından birisi. Biz, Banvit maçının moraliyle bu başkent derbisine çıkacağız. Hedefimiz, kalan 4 karşılaşmayı da kayıpsız atlatmak ve temsil ettiğimiz büyük markaya karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek. Bunu başaracak güce sahibiz. Ancak ilk hedefimiz TED Ankara Kolejliler maçından galibiyetle ayrılmak. Seyir zevki bakımından oldukça güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Ankara'daki tüm basketbolseverleri karşılaşmaya davet ediyorum."

Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: