Basketbol

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un genel menajeri Ömer Erdinç, play-off'ta mücadele etmek istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un genel menajeri Ömer Erdinç, play-off'ta mücadele etmek istediklerini söyledi.

Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 88-61 mağlup ederek play-off'un en güçlü adayları arasında yer aldıklarını anlattı.

Oyuncularının aldıkları galibiyetle play-off için ne kadar istekli olduklarını kanıtladıklarını belirten Erdinç, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ı 24 Nisan'da sahamızda konuk edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelen performansı göstererek play-off'ta mücadele etme hakkını kazanmak istiyoruz. Yönetimimiz, oyuncularımız ve teknik kadro bu bilinç içinde. Bu hedef doğrultusunda 24 Nisan'da sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçına ciddi şekilde hazırlanıyoruz.

Reklam
Reklam

Bu maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını, play-off yolunda ilerleyen takımlarını coşkuyla destekleyeceklerinden kuşkum yok."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: