Basketbol

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi'nde play-off ilk turu karşılaşmasının öncesinde moral depoladı.

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi'nde play-off ilk turu karşılaşmasının öncesinde moral depoladı.

Karacasu Beldesinde bulunan bir otelde düzenlediği kahvaltı programına katılan Boluspor Basketbol Takımı yöneticileri ve oyuncuları, hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile oynanacak olan Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi play-off karşılaşması öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kahvaltı programına, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Boluspor Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Boluspor Basketbol Takımı Teknik Direktörü Atalay Gemen, teknik heyet ve basketbolcular katıldı.

Reklam
Reklam

Burada bir açıklama yapan Boluspor Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, zorlu bir lig geçirdiklerini ve emeklerinin karşılığını almak istediklerini belirterek, "Hafta sonu Adanaspor ile play-off maçımızı yapacağız. Adanaspor bizden daha iyi durumda olabilir ama ben basketbolcularımıza güveniyorum. Deplasmandan galibiyetle döneceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Salon sporları konusunda Bolu'nun henüz istenilen seviyeye ulaşamadığına da dikkati çeken Yamaner, "Biz bu işe başlarken basketbol, voleybol gibi takımların adı bile duyulmazdı, varlığı yokluğu belli değildi ama şimdi baktığımızda Boluspor basketbol takımımız çok iyi bir yere geldi. Bolu'da spor salonu eksiğimiz olduğunu biliyoruz. Umarız en kısa zamanda yeni spor salonları yapılır ve salon sporları daha da gelişir" ifadesini kullandı.

Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: