Basketbol

Beko Basketbol Ligi'ne yükselen Trabzonspor,  Eren Beyaz, Can Korkmaz ve Kaya Peker ile sözleşme imzalayarak sezon öncesi ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Beko Basketbol Ligi'ne yükselen Trabzonspor, Eren Beyaz, Can Korkmaz ve Kaya Peker ile sözleşme imzalayarak sezon öncesi ilk transferlerini gerçekleştirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, pivot Eren Beyaz ile bir yılı opsiyonlu 2 yıl, oyun kurucu Can Korkmaz ile bir yıl, yine pivot Kaya Peker ile de 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Kaya Peker en son Fenerbahçe Ülker, Can Korkmaz Galatasaray Liv Hospital, Eren Beyaz ise Antalya Büyükşehir Belediyespor forması giyiyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: