Basketbol

KAYSERİ (AA) - 12 Dev Adam Basketbol Okulları Kayseri Grubu, 2013 yılı kış dönemi çalışmalarına açılış töreni ve antrenmanlarla başladı.

12 Dev Adam Basketbol Okulları Kayseri Grubu, 2013 yılı kış dönemi çalışmalarına açılış töreni ve antrenmanlarla başladı. Antrenör Hasan Aksoyak, antrenman sonrasında yeni başlayan kış dönemi ve geride kalan yaz dönemi çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin basketbola olan ilgisinden memnun olduklarını vurgulayan Aksoyak, şöyle devam etti: "Yoğun geçen yaz dönemi antrenmanlarından, turnuvalardan, hazırlık maçlarından ve düzenlediğimiz sosyal aktivitelerden sonra kış dönemi çalışmalarına bu hafta itibariyle başladık. Her geçen gün gruptaki öğrenci sayımız artıyor. Amacımız bu yoğun talep içerisinde çalışmalara son derece istekli olarak gelen öğrencilerin içerisinden geleceğin 12 dev adamlarını yetiştirmek, onları Türk Basketboluna kazandırmak olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: