Basketbol: 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Dünya Şampiyonası

 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Türkiye, İngiltere'ye  63-53 yenilerek, yarı final şansını kaybetti.

23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Türkiye, İngiltere'ye 63-53 yenilerek, yarı final şansını kaybetti. Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. Takımların karşılıklı sayılar bulduğu ilk çeyreği İngiltere, 17-16 önde tamamladı. İkinci periyotta da dengeli mücadeleye sahne olan karşılaşmada İngiltere, devreye 32-28 önde girdi. Üçüncü periyotta oyundaki dengeleri lehine değiştirmeye başlayan Türkiye, çeyreğin sonlarında sayı bulmakta zorlanınca, bu periyotu 43-38 geride tamamladı. Son çeyrekte maça iyice ağırlığını koyan İngiltere, karşılaşmayı 63-53 kazanarak, yarı finalist oldu. Maç sonunda İngiliz oyuncular büyük sevinç yaşarken, bazı milli oyuncular ise gözyaşlarına hakim olamadı. - Diğer maçlar Günün diğer çeyrek final müsabakasında Almanya ile İtalya karşılaştı. Maçı 64-38 kazanan Almanya, yarı finalist oldu. Çeyrek finalin diğer maçında ise İran'ı 66-61 mağlup eden Avustralya, yarı finale yükseldi. İsveç ile Kanada arasındaki karşılaşma çeyrek finalin son müsabakası olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: