Basketbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Için Berlin'e Gitti

Faik KAPTAN- İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket eden Basketbol A Milli Takım şampiyonada B grubunda yer alıyor.

Faik KAPTAN- İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket eden Basketbol A Milli Takım şampiyonada B grubunda yer alıyor. Ay Yıldızlılarımız, İspanya, İzlanda, Sırbistan ve İtalya ile karşılaşacak. Millilerimiz ilk maçında 5 Eylül Cumartesi günü İtalya ile karşılaşırken mücadele TSİ 22:00’de başlayacak. 12 Dev Adam grubundaki ikinci maçında 6 Eylül Pazar günü İspanya ile aynı saatte karşı karşıya gelecek.

İkinci günün ardından millilerimiz, şampiyonaya bir gün ara verecek. 8 Eylül Salı günü ev sahibi Almanya ile şampiyonanın üçüncü gününde karşı karşıya gelecek millilerimizin karşılaşması ise TSİ 18:45'te başlayacak. Turnuvada 9 Eylül Çarşamba günü TSİ 15:30’da Sırbistan ile karşı karşıya gelecek olan Ay Yıldızlılarımız, grubundaki son maçında ise 10 Eylül Perşembe günü TSİ 22:00’da İzlanda ile karşı karşıya gelerek grup maçlarını tamamlayacak.

Reklam
Reklam

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası kadrosu şu isimlerden oluşuyor; BirkanBatuk, Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Sinan Güler, Barış Hersek, Ali Muhammet(Dixson), Ersan İlyasova ve Furkan Aldemir.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: