Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka maçı mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka maçı mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pınar Karşıyaka karşısında 6 sayıyla aldıkları yenilgiyi telafi etmek için TOFAŞ maçına "mutlak galibiyet" parolasıyla çıkacaklarını belirtti.

Pınar Karşıyaka maçına inançlı bir şekilde başladıkları için ilk başlarda 14 sayı kadar öne geçtiklerini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"İlk yarıyı baskılı oyunumuzla 6 sayı önde bitirdik. 3. periyotta rakibin yapmış olduğu alan savunmasına yeterince iyi karşı koyamamamız nedeniyle 12 sayılık fark oluştu. Oyuncularımız her ne kadar ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da bu farkı kapatmak mümkün olmadı. Bu mağlubiyet gelecek maçlarda takımımızın iyi yolda olduğunu gösterdi. Haftaya oynayacağımız maçta daha iyi performansla seyircimizi mutlu edeceğimize inanıyoruz. Pınar Karşıyaka maçının ilk yarısında sergilediğimiz oyunu, maç geneline yayabilirsek galibiyet kaçınılmaz olacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: