Basketbol: Dünya Erkekler 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Şampiyonası

 Dünya Erkekler 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası yarı final maçında İsrail'i 98-69 yenen ABD, finale yükseldi. 

Dünya Erkekler 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası yarı final maçında İsrail'i 98-69 yenen ABD, finale yükseldi. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada ABD, ilk periyodu 26-10, devreyi de 57-32 önde bitirdi. Üçüncü periyodu da 74-52 önde geçen ABD, karşılaşmadan 98-69 galip ayrıldı. Bu sonuçla ABD, finalde Türkiye'nin rakibi oldu. İsrail'de Asaf Samuel takımına kazandırdığı 41 sayıyla müsabakanın en skorer ismi oldu. ABD'de ise Rashad Gatlin 29, Trey Gordon 19, Josh Mcgriff 19, Todd Bonheyo 10 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Türkiye ile ABD arasında oynanacak final karşılaşması, yarın saat 17.00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: