Basketbol: Dünya Kadınlar 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Şampiyonası

Samsun'da süren Dünya Kadınlar 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası'nda, ABD, Rusya, Türkiye ve Litvanya yarı finale çıktı.

Samsun'da süren Dünya Kadınlar 21 Yaş Altı İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası'nda, ABD, Rusya, Türkiye ve Litvanya yarı finale çıktı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan günün ilk maçında Litvanya, Meksika'yı 73-47 mağlup etti. Litvanya, ilk periyodu 21-10, devreyi 36-22, 3. periyodu da 60-34 önde geçerek karşılaşmadan 73-47 üstün ayrıldı. Günün ikinci maçında ise ABD, Rusya'yı 73-39 yendi. ABD rakibi karşısında ilk periyodu 17-14 üstün tamamlamasına rağmen devre Rusya'nın 28-26 üstünlüğünde sona erdi. 3. periyotta üstünlüğü ele alan ABD, maçtan da 73-39 galip ayrılmayı başardı. Şampiyonada 10 Temmuz'da ABD-Rusya ve Türkiye-Litvanya yarı final karşılaşmaları yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: