Basketbol: Erkekler 1. Ligi

EDİRNE (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Edirne Basket Kulübü, NBA maçlarına çıktıktan sonra kariyerine Avrupa'da devam Matt Walsh ile sözleşme imzaladı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Edirne Basket Kulübü, NBA maçlarına çıktıktan sonra kariyerine Avrupa'da devam Matt Walsh ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulübün Genel Koordinatörü Derya Yannier'in yönetimiyle yeniden yapılanan ekibin güçlendirilmesi için transfer çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir görüşmelerine devam edilen Walsh ile sözleşme imzalandı. 2 ve 3 numara pozisyonlarında oynayan Walsh, 2005'te Miami formasıyla iki NBA maçına çıktıktan sonra kariyerine Avrupa'da devam etmişti. Edirne Basket Kulübü ayrıca, Kanadalı pivot Jordan Bachynski, Yunan PG Giannis Athinaiou, ABD'li oyun kurucu Chaz Williams, 4 numara pozisyonda oynayan power forvet Craig Lee Brackins, Giresun Belediyesinde oynayan pivot Ümit Türkoğlu ve 3 numarada oynayan Reha Öz'le de sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: