Basketbol-Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Bilecik Belediyespor Teknik Direktörü Yeşer Karabulut, 2. Lig'e giden yolda atılım yapan

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Bilecik Belediyespor Teknik Direktörü Yeşer Karabulut, 2. Lig'e giden yolda atılım yapan takımlar iyi bir kadroya sahip olduklarını bildirdi.

Karabulut, yaptığı açıklamada, takımın bu sezon çıktığı 11 müsabakanın 10'unu kazanarak büyük bir başarıya imza attığını ve grupta tek mağlubiyetini deplasmanda Kepez Belediyespor'dan aldığını kaydetti.

2 Şubat'ta grubun son maçında Antalya Kepez Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Karabulut, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bu maç, lideri belirleyecek. Deplasmanda kaybettiğimiz maçın rövanşını alarak grupta lider bitirmek istiyoruz. Liderlik karşılaşması, 3. Lig kuraları içinde büyük bir avantaj getirecektir. Takımımız 2009-2010 sezonundan itibaren basketbolda atılım yaparak hedeflerini yükseltti. Evinde oynadığı 27 müsabakadan sadece 7'sinden mağlup ayrıldı. Bu 7 müsabakadan sadece 3'ünde 10 sayı üzeri farkla yenildi, diğer 4 maçı son saniyelerde yediği basketlerle kaybetti. Evinde yüzde 75 kazanma yüzdesiyle iyi bir istatistiğe imza attı. Bu sezon takımımızın gösterdiği performans iyi olmasına rağmen gücümüz daha iyi olmalıdır. 3. Lig'de oynayacağımız maçlar daha sert geçecek ama 2. Lig'e giden bu yolda atılım yapan takımlar arasında iyi bir kadroya sahibiz. 2. Lig yolunda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür ederim."

Kulübün İdari Menajeri Dilaver Tetik de başarının sahada elinden gelen mücadeleyi veren oyuncular ve teknik ekibe ait olduğunu bildirdi.

Takım kaptanı Emin Birinci de bu sezon istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtamamalarına rağmen takımın kazanmayı arzu eden istekli ve inançlı bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: