Basketbol: Erkekler İkinci Ligi

Basketbol Erkekler İkinci Lig takımlarından BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, 2012-2013 sezonunda mücadele edecek takım kadrosunu, tanıttı.

Basketbol Erkekler İkinci Lig takımlarından BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, 2012-2013 sezonunda mücadele edecek takım kadrosunu, tanıttı.

Balıkesir Organize Sanayi Sitesi'ndeki takımın sponsoru olan firmada gerçekleşen toplantıda, teknik heyetin yanı sıra takımın geçen yıldan devam eden ve yeni katılan toplam 11 oyuncusu tanıtıldı.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı, Bandırma'da Beko Basketbol Ligi'nde bir, Balıkesir ve Bandırma'da Erkekler İkinci Ligi'nde iki olmak üzere ilin önemli üç basketbol takımının bulunduğunu dile getirerek, "Türkiye'de en fazla seyircisi olan 4. iliz" dedi.

Reklam
Reklam

Basketbolda ligin ilk sıralarında olmayı hedeflediklerini belirten Yırcalı, şöyle devam etti:

"İnşallah ileride Beko Basketbol Ligi'nde oynarız. Her ne kadar play-off'larda kıl payı kaybetsek de hedefimiz, bu olmalı. Yaklaşık son üç yıl içinde BEST'in Balıkesir Basketbol Kulübü'ne verdiği destek ciddi boyuta ulaşmış durumda. Firma, bu işi tamamen sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor. Balıkesir'de basketbolun, Türkiye'de Balıkesir'in tanıtımı açısından bu destek önemli. Önümüzde İstanbul ve Ankara'da yapacağımız maçlar var. Bu maçlardan galibiyetle dönmek istiyoruz."

Konuşmaların ardından takım kadrosu, tek tek isimleri ve oynayacakları mevkileri belirtilerek, basın mensuplarına tanıtıldı.

Toplantı sonunda Sinan Yırcalı, takıma sponsor olan firmaların yöneticilerine forma hediye etti.

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: