Basketbol: EuroChallenge Kupası

İZMİR (A.A) - Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda mücadele eden Aliağa Petkim, rövanş karşılaşmasında, yarın Finlandiya'dan Joensuun

İZMİR (A.A) - Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda mücadele eden Aliağa Petkim, rövanş karşılaşmasında, yarın Finlandiya'dan Joensuun Kataja'yı konuk edecek.

Rakibine ilk maçta 82-70 mağlup olan Aliağa Petkim'in, yoluna devam edebilmesi için rakibini 13 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor. Enka Spor Salonu'nda oynanacak Aliağa Petkim-Joensuun Kataja karşılaşması saat 20.30'da başlayacak.

Aliağa Petkim, rakibini elemesi durumunda (B) Grubu'nda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti (Romanya) ile eşleşecek.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: