Basketbol: EuroChallenge Kupası

Basketbolda FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası A Grubu ilk maçında Pınar Karşıyaka, TOFAŞ'ı 64-63 yendi.

Basketbolda FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası A Grubu ilk maçında Pınar Karşıyaka, TOFAŞ'ı 64-63 yendi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, Dixon ve Diebler ile üst üste 3 sayılık basketler buldu. Ruziç'in isabetli atışlarıyla karşılık veren TOFAŞ, rakibinin hücumlardan boş dönüşünü iyi değerlendirerek, 1. çeyreği 21-12 önde tamamladı.

TOFAŞ, ikinci periyodun ilk dakikalarını Ruziç ve Kenan'ın sayılarıyla 25-16 üstünlükle geçti. Pınar Karşıyaka, Dixon'la karşılık vermesine rağmen TOFAŞ, devreyi 38-31 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

İkinci yarı, karşılıklı basketlerle başladı. Pınar Karşıyaka, 26. dakikada Thomas ve Dixon'la sayılar bularak öne geçti: 44-46. Periyot, Pınar Karşıyaka'nın 54-51 üstünlüğüyle sona erdi.

Son periyodun ilk dakikalarında TOFAŞ, 4 sayı üretirken konuk ekip ise hanesine 2 sayı yazdırabildi ve 35. dakikaya konuk ekibin 56-55 üstünlüğüyle girildi.

Maçın son 25 saniyesi 62-62 eşitlikle geçilirken, TOFAŞ adına Kenan'ın faul atışından kazandığı 1 sayıya, son saniyede Caner'in basketiyle cevap veren Pınar Karşıyaka, sahadan 64-63 galip ayrıldı.

Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan / Volkan Bayraktar / Musa Samur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: