Basketbol: FIBA Avrupa Challange Kupası

FIBA Avrupa Çhallange Kupası Top 16 Turu (K) Grubu'nda mücadele eden TOFAŞ'ın teknik koordinatörü Tolga Öngören, son 8 takım arasına

FIBA Avrupa Çhallange Kupası Top 16 Turu (K) Grubu'nda mücadele eden TOFAŞ'ın teknik koordinatörü Tolga Öngören, son 8 takım arasına kalmak için şanslarının son maça kadar devam ettiğini söyledi.

TOFAŞ, 26 Şubat Salı gün Krasnye Krylia takımıyla oynayacağı maç için Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'dan Rusya'ya hareket etti.

Takımın teknik koordinatörü Öngören, grupta son maçlarını oynayacaklarını belirterek, "12 yıl aradan sonra mücadele ettiğimiz Avrupa maçlarında, son 8 takım arasına kalmak için şansımız son maça kadar devam ediyor. Rusya'da kazanıp, diğer maçı bekleyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz