Basketbol: FIBA EuroChallenge Kupası

İZMİR (A.A) - Basketbol'da, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (A) Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Slovenya'dan KRKA Novo Mesto'yu 79-56 yenerek grupta liderliğe

İZMİR (A.A) - Basketbol'da, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (A) Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Slovenya'dan KRKA Novo Mesto'yu 79-56 yenerek grupta liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 6-5 önde geçen Pınar Karşıyaka, Muric'in sayılarına rağmen periyodun son 2 dakikasına 11-8 üstün girdi. Son bölümde Thomas ve Aminu ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 15-14 önde tamamladı.

KRKA'nın Lalic'in basketleriyle 13. dakika içinde 18-15 öne geçtiği ikinci periyotta Onur Kentli ve Ümit ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka, devrenin son 5 dakikasına 21-20 önde girdi. Ümit'in etkili olduğu son bölümde farkı açan yeşil kırmızılı ekip, devreyi 32-25 üstün bitirdi.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyoda iyi başlayan Pınar Karşıyaka, Caner, Aminu ve Ümit'in basketleriyle 24. dakika içinde 10 sayılık farkı yakaladı: 40-30. Etkili oyununu sürdüren yeşil kırmızılı ekip, 26. dakika içinde 16 sayılık farkı (48-32) yakaladığı üçüncü periyodu da 50-39 önde tamamladı.

Son periyoda 9-0'lık bir seriyle başlayan ve 32. dakika içinde aradaki farkı 20 sayıya çıkaran (59-39) Pınar Karşıyaka, karşılaşmayı da 79-56 kazandı.

Muhabir: Ali Korkmaz / Efsun Yılmaz / Musa Samur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: