Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Kayseri KASKİ, "8'li finaller"de Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşti.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Kayseri KASKİ, "8'li finaller"de Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşti.

(E) Grubu'nu 1. sırada bitirerek ilk 16'ya kalan Kayseri KASKİ ile (C) Grubu'nu ikinci sırada tamamlayıp ilk 16'ya kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.

Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Kupası'nda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Geçen sene finalde kaybettikleri kupayı bu sene almayı çok istediklerini ifade eden Bozbey, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"İlk turda bir Türk takımıyla eşleştiğimiz için üzgünüz. Türk takımlarının daha üst turlara çıkması basketbolumuza büyük katkı sağlayacak. Gönül isterdi ki bir Türk takımıyla eşleşmeyelim. İki takımdan biri yoluna devam edecek. Bizim hedefimiz final oynamak. Rakip kim olursa olsun galip gelerek, yolumuza devam etmek istiyoruz."

İlk maçların 5-6 Aralık'ta Kayseri'de oynanacağını dile getiren Bozbey, ligde de 2 Aralık'ta Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını belirterek, bu maçın Avrupa Kupası maçı öncesi önemli bir prova olacağını kaydetti.

Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: