Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi-Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Avşar:

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubu'nun son maçında Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını 72-70 yenen Tarsus Belediyespor'un Asbaşkanı Hikmet Avşar,

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubu'nun son maçında Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını 72-70 yenen Tarsus Belediyespor'un Asbaşkanı Hikmet Avşar, bütün şanssızlıklara rağmen, Tarsus'u en iyi şekilde temsil ettiklerini bildirdi.

Avşar, yaptığı yazılı açıklamada, grup maçlarının tamamını Tarsus Spor Salonunun tadilatta olması nedeniyle Adana ve Mersin'de oynadıklarını hatırlattı.

İlk defa katıldıkları Avrupa Ligi'nde seyirciden yoksun olmanın kendileri açısından dezavantaj yarattığını anlatan Avşar, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"İyi maçlar çıkardık. Bazı şanssızlıklar nedeniyle istediğimiz başarıyı yakalamadık. Sahamızın tadilatta olması nedeniyle maçlarımızı Adana ve Mersin'de oynamak zorunda kaldık. Bütün şansızlıklara rağmen Tarsus'u en iyi şekilde temsil ettik. Maçları sahamızda oynasaydık, sonucun daha farklı olacağına inanıyorduk, ama olmadı. 12 maçtan 4 galibiyet alabildik. Avrupa'da oynadığımız maçlar bize tecrübe oldu. Bize her zaman destek olan ve maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ediyoruz."

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: