Basketbol Kulüpler Derneği’nden Başkan Demirel’e ziyaret

Basketbol Kulüpler Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı...

Basketbol Kulüpler Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’i ziyaret etti.
Kulüpler derneği yönetim kurulu üyeleri; Derya Erçevik, İlker Habeşoğlu, Ercüment Ülker, Turgut Paşalı, Alp Torun ve Uğur Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Bulsun” projesi için fikir alışverişinde bulunmak, ön görüşme ve tanışma toplantısı yapmak üzere TBF Başkanı Turgay Demirel ile bir araya geldiler. Görüşmeye Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı da katıldı.
Bilgi alışverişinde bulunan görüşmede, dernek yöneticileri basketbol federasyonuna ile beraber çalışma taleplerini iletirlerken, kendilerine verilecek görevlere hazır olduklarını kaydettiler. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de, basketbol kulüpleri derneği yöneticilerine, kendilerini desteklediğini ve bu konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.
Görüşmenin sonunda heyet, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’e Türk basketboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz