Basketbol Oyuncularından Yazgı'ya Ziyaret

 68 Aksaray Belediye Basketbol takımının yeni transferleri Erhan Taşlı ve Ramazan Öksüz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

68 Aksaray Belediye Basketbol takımının yeni transferleri Erhan Taşlı ve Ramazan Öksüz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti. Bu sezon yeni kurulan ve Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediye Basketbol takımı, Adana ve Bolu'daki basketbol takımlarından Taşlı ve Öksüz'ü transfer etti. Yeni transferler, kulübün aynı zamanda onursal başkanı olan Belediye Başkanı Yazgı'yı ziyaret etti. Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette, 68 Aksaray Belediye Basketbol Takımı'nın Aksaray'ı temsil eden tek basketbol takımı olduğunu söyledi. Yeni transfer olan sporculara başarılar dilediğini aktaran Yazgı, "Takımımız, bu sezon yeni kurulan Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele edecektir. Yeni transferlerimizle takımımızı daha da güçlendirdik. Takımımız inşallah ligde arzu ettiği başarıları elde edecektir" diye konuştu. Sporculardan Taşlı ise Aksaray'a bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, takımın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: