Basketbol-Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas:"Fenerbahçe Ülker'i Yenerek, İzmir'dekiyenilgisizliğimizi Sürdürmek Istiyoruz"

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonu Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, "Fenerbahçe Ülker'i yenerek

İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonu Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, "Fenerbahçe Ülker'i yenerek İzmir'deki yenilgisizliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Levent Türknas, kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Fenerbahçe Ülker karşısında galibiyet hedeflediklerini belirtti.

Ligde bugüne kadar ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmalarda olmak üzere, evlerinde oynadıkları üç maçı kazandıklarına işaret eden Türknas, "Fenerbahçe Ülker'i yenerek, İzmir'deki yenilgisizliğimizi sürdürmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Antrenör Ufuk Sarıca da oyuncuların ligde bugüne kadar gösterdikleri performanstan memnun olduğunu ifade ederek, seyirci desteğiyle Fenerbahçe Ülker randevusundan da mutlu ayrılacaklarına olan inancını dile getirdi.

Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: