Basketbol Sahasının Ortasına Trafo Yapılmasına Tepki

Kuşadası Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısında, bir çoçuk parkındaki basketbol sahasının ortasına yapılmakta olan trafo...

Kuşadası Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısında, bir çoçuk parkındaki basketbol sahasının ortasına yapılmakta olan trafo gündeme geldi. Elektrik dağıtım şirketi Aydem’in talebi üzerine ilçenin çeşitli yerlerine trafo yapılması kararı alınmasının ardından inşaatlara başlanmıştı. Trafolardan birinin, Gürbüz Sitesi'nde bulunan çocuk parkının içindeki basketbol sahasının ortasına yapılmasına, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Behçet Alp tarafından tepki gösterildi.

Toplantıda inşa halindeki trafonun fotoğraflarını gösteren Alp, “Bu trafoların yerlerini nasıl belirliyorsunuz? Hiç mi dikkat etmiyorsunuz? Zaten çocukların oynayacakları, spor yapacakları alan kalmadı. Yapmayın lütfen, bu çocuklar şimdi burada nasıl oynayacak? Bu trafonun buradan kaldırılması gerekiyor. Buraya trafo yapana kadar basketbol potalarını onarın, parkı düzenleyin. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, lütfen daha duyarlı olalım.” dedi.

Reklam
Reklam

Oturumu yöneten Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç ise konunun araştırılacağını, neden orasının tercih edildiğini öğreneceklerini ve yapabilecekleri bir şey varsa trafonun yerini değiştireceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: