Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 72-63 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Tek hedefimiz

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 72-63 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Tek hedefimiz burada ilk 2 arasına girip son 8 arasında yer almak" dedi.

Sarıca, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kupa maçlarının sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi olduğunu söyledi.

Yeni kurulan bir takım olduklarını ancak kupada da hedeflerine ulaşmak istediklerini belirten Sarıca, şöyle konuştu:

"Hata yapmadan sonucu elde etmemiz lazım. Bu 3 maç bizim için çok önemli çünkü çok yeni oyuncumuz var. Yeteri sayıda maç yapamadık. Burayı hazırlık gibi görürken sonuç da almak istiyoruz. Tek hedefimiz burada ilk 2 arasına girip son 8 arasında yer almak."

Reklam
Reklam

-Mersin Büyükşehir Belediyesi cephesi-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu da karşılaşmaya iyi başlayamamanın sıkıntısını tüm maçta hissettiklerini söyledi.

Farkı zaman zaman kapatmalarına rağmen öne geçemediklerini dile getiren Babaoğlu, "Yeni bir kadromuz var, bunun sıkıntısını yaşadık. Faullerde de şanssızdık bu da kaybetmemize neden oldu" dedi.

Muhabir: Anıl Bağrık / Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: