Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün başkanı Erol Gökçe, "Şanlıurfa İl Özel İdaresi Engelliler

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün başkanı Erol Gökçe, "Şanlıurfa İl Özel İdaresi Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasından galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Kırklareli Atatürk Spor Salonu'nda Şanlıurfa İl Özel İdaresi Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını söyledi.

Ligde hak ettikleri yere gelmek için gayret ettiklerini anlatan Gökçe, şunları kaydetti:

"Geçen sezon en güçlü kadro ile mücadele ederken bu sezon kısıtlı kadro ile karşılaşmalarda mücadele ediyoruz. Sıkıntılara rağmen, mücadele ediyoruz. Şanlıurfa İl Özel İdaresi Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasından galip ayrılmak istiyoruz. Galibiyete ihtiyacımız var. Lig de 9'uncu sıradayız. Üst sıralara yükselmek için mücadele edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: