Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi

ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi takımlarından Şanlıurfa Engelliler, Ordu Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi takımlarından Şanlıurfa Engelliler, Ordu Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor.

Kulüp Başkanı ve takım antrenörü Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Harran Üniversitesi Osmanbey Spor Salonu'nda, Ordu Belediyesi ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Geçen hafta Yenimahalle Belediyesi karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Ankara deplasmanında maalesef şanssız bir şekilde kaybettik. Şampiyonluk iddiamızı sürdürebilmemiz için mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. İnşallah yarın taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağız. "

Reklam
Reklam

Yıldırım, takımdaki maddi sıkıntıların sürdüğüne işaret ederek, yetkililerden sorunun kısa sürede çözülmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Halil Fidan / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: