Basketbol: Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, "Bu sene play-off'a kalıp, Avrupa'da ülkemizi temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, "Bu sene play-off'a kalıp, Avrupa'da ülkemizi temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Erkoç, yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında sezonun ilk galibiyetini almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Lige talihsiz bir kura ile başladıklarını belirten Erkoç, "Galatasaray ve Kardemir Karabük gibi iki güçlü ekiple peş peşe karşılaştık. 2 yenilginin ardından hemen toparlanıp galibiyetle tanışmak öz güvenimizi yeniden yerine getirdi. Rakibimiz karşısında güzel bir mücadele sergiledik. İlk devreyi yenik kapasak bile ikinci devrede kendimizi toparladık. Bu da oyuncularımızın ne denli profesyonel ve kaliteli olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ligde üst sıralara tırmanmak istediklerini kaydeden Erkoç, "Önümüzdeki maç İzmir Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacağız. Onları da evlerinde yenerek yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. YOSK olarak bir galibiyetler serisi yakalayıp ligde üst basamaklara tırmanmak istiyoruz. Bu sene play-off'a kalıp, Avrupa'da ülkemizi temsil etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: