Basketbol: Tekerlekli Sandalye Birinci Ligi

Türkiye Tekerlekli Sandalye Birinci Basketbol Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Cem Aslan, "Aydın Engelliler ile oynayacağımız maçı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Birinci Basketbol Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Cem Aslan, "Aydın Engelliler ile oynayacağımız maçı kazanarak Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazar günü oynayacakları maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Takımda eksik ya da cezalı oyuncunun bulunmadığını ifade eden Aslan, ligin ilk yarısında yakaladıkları galibiyet serisini ikinci yarı da sürdürmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İkinci yarının ilk maçını Aydın Engelliler Spor Kulübü kendi sahalarında oynayacaklarını anımsatan Aslan, "Takım olarak bu maçı kazanarak Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Şu anda takımda moraller üst seviye. İnşallah Pazar günü Atatürk Spor Salonunda oynayacağımız bu maçı kazanırız. Kazanmamamız için hiç bir neden yok. İnanıyorum ki taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: