Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparslan Erkoç, "YOSK olarak dümeni Avrupa'ya kırdık. İnşallah

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparslan Erkoç, "YOSK olarak dümeni Avrupa'ya kırdık. İnşallah ligdeki tüm maçlarımızı kazanıp ilk dört takımın içine girerek Avrupa kupalarına kalmak istiyoruz" dedi.

Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Adana Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na karşı elde edilen galibiyeti değerlendirdi.

Ligdeki son iki maçı da kazanmalarının kendilerine moral verdiğini ifade eden Erkoç, "Yalova'nın ismini en güzel şekilde duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Yine ligin köklü kulüplerinden Adana'yı çok rahat bir oyunla geçtiğimizden dolayı engelli sporcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erkoç, ligde ilk dörde girince Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanacaklarını, bu yolda önemli bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

Erkoç, şunları kaydetti:

"YOSK olarak dümeni Avrupa'ya kırdık. İnşallah ligdeki tüm maçlarımızı kazanıp ilk dört takımın içine girerek Avrupa kupalarına kalmak istiyoruz. En azından 5 maçtan 4'ünü kazanıp Avrupa serüvenimize başlamayı hedefliyoruz. Bizi Adana'da en iyi şekilde karşılayarak misafir eden Adana Engelliler Spor Kulübü ve taraftarlarına da çok teşekkür ederiz. Centilmence bir mücadele oldu. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için büyük mutluluk yaşıyoruz."

Muhabir: Erhan Erdoğan / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: