Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) başkanı Alpaslan Erkoç, hafta sonunda sahalarında Beşiktaş ile

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) başkanı Alpaslan Erkoç, hafta sonunda sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak, Avrupa kupalarına katılma yolundaki en zorlu maçı kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, son maçta Karagücü karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Bu maçta oyuncularının iyi mücadele ettiğine dikkati çeken Erkoç, hem sporcuları hem de tribünleri doldurarak takıma destek veren taraftarları kutladı.

Reklam
Reklam

Sezon sonuna kadar en üst seviyede performans ortaya koyarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:

"Sezonun bitimine kadar 4 maç daha yapacağız. Beşiktaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi, KKTC Turkcell, Bornova Barışgücü ekipleriyle karşılaşacağız. Takımımdaki 12 aslan oyuncuma güveniyorum. Zor günlerden geçerek bu günlere geldik. Bu başarıyı yakalamamızda sporcularımın her birinin alın teri var. Hafta sonunda sahamızda Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmayı da kazanıp Avrupa kupalarına katılma yolundaki en zorlu maçımızı kayıpsız geçmeyi hedefliyoruz."

Muhabir: Erhan Erdoğan / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: