Basketbol: TKBL

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Kayseri KASKİ'nin genel menajeri Ahmet Bozbey, yarın sahalarında konuk edecekleri TED Ankara Kolejliler'i yenerek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Kayseri KASKİ'nin genel menajeri Ahmet Bozbey, yarın sahalarında konuk edecekleri TED Ankara Kolejliler'i yenerek Fenerbahçe mağlubiyetini telafi etmek istediklerini söyledi.

Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 9 haftada 7 galibiyet aldıklarını, 2 maçtan da mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.

Geçen hafta deplasmanda ligin namağlup lideri Fenerbahçe karşısında beklemedikleri farklı bir yenilgi aldıklarını anımsatan Bozbey, sözlerine şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Onları yenerek lider olmak istiyorduk ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Yarın sahamızda TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacağız. Hafta boyunca iyi çalıştık. TED Ankara Kolejliler'i yenerek Fenerbahçe mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz. Takımda herhangi bir eksik yok. Bu maçı da alarak ligdeki 8. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz."

Kadir Has Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak karşılaşma için taraftarlardan destek isteyen Bozbey, "Taraftarımız bizim için büyük bir güç. Her maçta onların desteğine ihtiyacımız oluyor. Sağ olsunlar onlarda desteklerini esirgemiyor ve tribünleri dolduruyor. İnşallah yarın onların da desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılan taraf biz oluruz" dedi.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: