Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Düzce Belediyespor'a 73-81 yenildi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Düzce Belediyespor'a 73-81 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'nda, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverlerin izlediği karşılaşmanın ilk periyota 20-17 önde giren Bilecik Belediyespor, ikinci periyotta iki takımın karşılıklı sayıları sonucu 39-39 berabere tamamlandı.

Üçüncü periyotta oyunda üstünlüğü ele geçiren Bilecik Belediyespor 4 sayı farkla son çeyreğe 58-54 önde girdi. Son çeyrekte maçın son 5 dakikasına 8 farkla giren Bilecik Belediyespor, oyun kurmada ve hücumda etkili olamayınca karşılaşmadan 8 sayı farkla 73-81 sahadan mağlup ayrıldı.

Reklam
Reklam

-Maçın ardından-

Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, son çeyreğe kadar oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak son dakikalarındaki moral düşüklüğü sonucu maçın sonunu iyi getiremediklerini söyledi.

Kazanmaları gereken maçı kaybettikleri için üzüntü duyduklarını ifade eden Karabulut, "Kendi sahamızdaki son maçımızdı kaybetmek istemiyorduk. Son iki maçımızı İstanbul TED ile Yozgat Spurs takımlarıyla deplasmanda oynayacağız. Bu maçları kazanarak Play Off'a kalmak istiyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: