Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Out Grubu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yer alacak iki takımın belirleneceği play-out grubunda oynanan maçlar sonucunda, İstanbul Üniversitesi ile Tarsus Belediye

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yer alacak iki takımın belirleneceği play-out grubunda oynanan maçlar sonucunda, İstanbul Üniversitesi ile Tarsus Belediye yeni sezonda TKBL'de mücadele etmeye hak kazandı.

Play-out grubu Kadir Has Spor Salonu'nda üç gün boyunca devam etti.

Grupta müsabakaların tamamlanmasının ardından tüm maçlarını kazanarak 6 puan toplayan İstanbul Üniversitesi ile 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 5 puana ulaşan Tarsus Belediye, yeni sezonda TKBL'de mücadele etmeye hak kazandı.

Reklam
Reklam

Grubun diğer takımı Güre Belediyesi ise 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 4 puanda kalırken, grubun sonuncusu Burhaniye Belediye de üç maçından da sahadan mağlup ayrıldı.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan play-out maçları sonucunda oluşan puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G M AS YS P

---------------------------------------------

1.İstanbul Üniversitesi 3 3 0 256 170 6

2.Tarsus Belediye 3 2 1 248 177 5

3.Güre Belediyesi 3 1 2 192 238 4

4.Burhaniye Belediye 3 0 3 179 290 3

Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: