Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Kayseri KASKİ, ilk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağı Samsun Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kayseri KASKİ, ilk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağı Samsun Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Spor Salonu'ndaki antrenman, başantrenör Ayhan Avcı yönetiminde yapıldı. Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun Basketbol maçını kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Samsun Basketbol'u yenecek güç ve potansiyele sahip olduklarını belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Son dönemde pek iyi oynayamadık, eski ritmimizi biraz kaybettik. Samsun Basketbol maçından itibaren çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Samsun'da tempolu oynamaya çalışacağız. Samsun Basketbol karşılaşması bizim için çok önemli bir maç. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde üçüncülüğe yükselme şansımız var. Ayrıca FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda oynayacağımız Dinamo Kursk maçı öncesi son prova olacak. O yüzden Samsun maçına çok önem veriyoruz."

Reklam
Reklam

Avcı, takımda izinli Ashja Jones dışında eksik olmadığını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Önal - Esma Aygün / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: