Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Orduspor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynaması kararının, maddi nedenlerle alındığını bildirdi.

Orduspor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynaması kararının, maddi nedenlerle alındığını bildirdi. Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sponsor desteği olmadan takımın ligde mücadele edebilmesinin imkansız olduğu belirtildi. Açıklamada, taraftarlardan zorunlu olarak alınan karara anlayış göstermeleri istenerek, şunlar kaydedildi: "Orduspor, Ordu şehrinin spor kulübüdür, en değerli markasıdır, gururudur. Basketbol takımımızın maçlarını bu sezon İstanbul'da oynaması kararını maddi nedenlerden dolayı aldık. Çünkü bizim hedefimiz bu sezon ligde kalmayı başarabilmek. Bugünden itibaren transfer çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kurmak istediğimiz takımın Ordu'da kalmasının maliyeti bizim için çok fazla. Sponsor desteği olmadan bu ekonomiyi çevirmek imkansız. Bu kararla, oyuncuların ev kiralarından, deplasman ve ulaşıma kadar birçok masraftan ciddi ölçüde tasarruf edilecek. İstediğimiz yabancı oyuncuların İstanbul'da yaşamaya ve oynamaya duyacağı iştahı da transfer avantajımız olarak değerlendirmek istiyoruz. Türkiye'nin en değerli taraftarlarından biri olarak bilinen Ordusporlulardan, böyle zor bir karar almak zorunda kaldığımız için anlayış göstermelerini bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: