Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

 Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Akın Çiçek, "Basketbol takımımızın maçlarını Ordu'da oynaması yönünde yeni bir karar aldık" dedi. 

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Akın Çiçek, "Basketbol takımımızın maçlarını Ordu'da oynaması yönünde yeni bir karar aldık" dedi. Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynaması yönündeki karardan vazgeçildiğini belirtti. Takımın bütün iç saha maçlarını Ordu'da oynayacağını ifade eden Çiçek, "Takımımız antrenmanlarını yine İstanbul'da sürdürecek" diye konuştu. Ligdeki ilk rakiplerinin Beşiktaş, ikinci hafta rakiplerinin ise Fenerbahçe olduğunu dile getiren Çiçek, şunları kaydetti: "Basketbol takımımızın maçlarını Ordu'da oynaması yönünde yeni bir karar aldık. Bu, Ordulu basketbol severler için sevindirici bir karar. Bu ligde çok iddialı ve güçlü takımlar var. Kararımızın ardından bütün sporseverlerimiz bu maçları izleyebilecek. Maçlarımızı Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynayacağız. Artık basketbol şöleni Karadeniz'de ve Ordu'da başlıyor. Her şeyden önce 19 Ekim'den itibaren başlayacak ligde güzel bir başlangıç yapmak isteriz. Ligimiz Avrupa'daki en kaliteli liglerden biri. Avrupalı ve Amerikalı çok değerli oyuncular bu ligde oynuyor." Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan Çiçek, 8 yerli ve 3 yabancı oyuncu ile anlaşma sağladıklarını, 2 yabancı sporcu daha transfer ederek ligde kalıcı olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz