Basketbolcular Kolej Öğrencileriyle Buluştu

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncuları, ODTÜ Mersin Koleji öğrencileriyle buluştu.Mersin Büyükşehir...

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncuları, ODTÜ Mersin Koleji öğrencileriyle buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nın tüm basketbolcuları, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Bir ile birlikte ODTÜ Mersin Koleji’nde düzenlenen panele katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen basketbolcular, neşeli geçen buluşmada öğrencilerin sorularıyla terledi. Doping kontrolünün nasıl yapıldığından sahanın ölçüsüne ve pota çemberinin çapına kadar birçok soruyla karşılaşan basketbolcular, öğrencilerle keyifli anlar yaşadılar.

Reklam
Reklam

Buluşma sonunda Okul Müdürü Seval Güneş tarafından basketbolculara sertifika ve çiçek sunulurken, kulüp yöneticisi Tarkan Bir de kulübün imzalı formasını ve imzalı basketbol topunu hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: