Basketbolda Türkiye kupası Fenerbahçe'nin

DİYARBAKIR (İHA) - Bayanlar basketbolda Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 73-71 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü. Karşılaşma sonrası Fenerbahçeli bayan basketbolcular, sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerinden Türkiye Kupası'nı aldı.

Fenerbahçe Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Basketbolseverler, karşılaşmayı zevk alarak izlediler. Hiçbir maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Gösterdiğimiz mücadeleyle gerçekten hakederek kazandığımıza inanıyorum. Gösterdikleri mücadeleden dolayı başta kaptanımız Serap olmak üzere, bütün oyuncularımı kutluyorum. Ama bu eleme sistemiyle oynanan kupada önemli olan kupayı kazanmak. Beşiktaş ile centilmence zevkli geçen bir maç oynadık. Sonuçta gülen taraf biz olduk" dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Kaptanı Serap Yücesir ise, "Ligin sonu geldi. Üst üste maçlar oynuyoruz. Beşiktaş'ı zor da olsa yenerek, taraftarlarımızı sevindirdik. Başlangıçta iyi oynayamadık, ama sonra büyük bir farka rağmen toparlandık. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Önemli olan kazanmaktı, tüm arkadaşlarımı kutluyorum.

Beşiktaş, oynadığı oyunla iyi ve kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Onları da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş Antrenörü Aziz Akkaya da, "Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Çünkü yeni kurulan bir takımız. Çok iyi mücadele ettik. Şansızlık eseri maçı kaybettiğimize inanıyorum. Ezelli rakibimizi tebrik ediyorum. Sonuçta galip geldiler. Maçın tek sorumlusu var o da maçı dürüstçe yönetmeyen Serhat Büker'di. Onu tebrik etmek gerekir. Hakemlerin dürüstçe maç yönetmeleri lazım. Bütün Diyarbakır'lılara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı oyuncu Yasemin Horosan da, her 2 takımın da elinden geleni yaptığını belirterek, "Salon çok fazla basketbol oynamaya elverişli değildi. Her iki takım da iyi mücadele etti. Şimdi tek heedfimiz var play-of maçlarında rakiplerimizi yenip şampiyon olmak. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz" dedi

Reklam
Reklam