Basketin yıldızları Trabzon'da sporseverlerle buluşuyor

Trabzon'da yarın yapılacak Beko All Star 2012 organizasyonu öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri, All...

Trabzon'da yarın yapılacak Beko All Star 2012 organizasyonu öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri, All Star maçında ve yarışmalarda forma giyecek basketbolcular ile diğer yetkililer Trabzon’da bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu üyesi Necati Güler, Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılacak olan Beko All Star 2012 organizasyonu öncesi Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, böyle önemli bir organizasyonu Trabzon’da yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Güler, “Avrupa'nın en önemli iki liginden birinin en iyi oyuncuları, seçilmiş olanlar burada olacaklar. Organizasyonun hem Trabzon, hem de Türk basketbolu için önemli bir fırsat olacağına inanıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Asaf Ardak da her türlü organizasyonu Türkiye’ni çeşitli yerlerine yaymak için çalıştıklarını belirterek, “İstanbul, Ankara, İzmir dışında basketbol camiasına ve basketbol severlere böyle bir imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan ise Beko All Star Kadrosunu seçerken oldukça zorlandıklarını vurguladı.

Araşan, Trabzonluları yerli ve yabancı birbiriden değerli yıldızların mücadele edeceği ve farklı gösterilerin yer alacağı organizasyonu izlemeye davet etti.

Açıklamaların ardından All Star kadrosunda yer alan Türk ve yabancı oyuncular sahneye çıktı. Türk Karması adına konuşan Oğuz Savaş, organizasyonda yer almaktan mutluğu olduğunu belirterek, kazanan tarafın kendileri olacağını ifade etti.

Yabancılar karması adına konuşan Trabzonspor Basketbol Takımı Sporcusu Jonathan Gibson da ev sahibi avantajını kullanmak istediklerini söyledi.

BEKO ALL STAR 2012 TÜRK KARMASI

Başantrenör: Ufuk Sarıca (Anadolu Efes)

Antrenör: Ekrem Memnun (Anadolu Efes)

Reklam
Reklam

Menajer: Gökhan Üçoklar (Galatasaray Medical Park)

Oyuncular: Ümit Sonkol (Aliağa Petkim), Cenk Akyol, Sinan Güler (Anadolu Efes), Can Akın (Beşiktaş Milangaz), Soner Şentürk (Erdemir), Emir Preldzic, Oğuz Savaş, Kaya Peker (Fenerbahçe Ülker), Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park), Nedim Yücel, Ali Karadeniz (Türk Telekom) ve lkan Karaman (Pınar Karşıyaka)

BEKO ALL STAR 2012 YABANCI KARMASI

Başantrenör: Ergin Ataman (Beşiktaş Milangaz)

Antrenör: Yağızer Uluğ (Beşiktaş Milangaz)

Menajer: Ferhat Şoför (TOFAŞ)

Oyuncular: Sasha Vujacic, Dusko Savanovic (Anadolu Efes), Guy Fischer (Antalya Büyükşehir Belediyesi), Carlos Aroyyo, Zoran Erceg, Mensah Bonsu (Beşiktaş Milangaz), James Gist (Fenerbahçe Ülker), Jaka Lakovic, Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park), Jonathan Gibson, Elton Brown (Trabzonspor), Vladimir Stimac (Olin Edirne), Bradley Buckman (TOFAŞ)

All-Star organizasyonunda 3 sayı ve smaç yarışmaları da yapılacak.

Smaç yarışmasına şu isimler katılacak: Doğuş Balbay (Anadolu Efes), Mensah Bonsu (Beşiktaş Milangaz), James Gist (Fenerbahçe Ülker), Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park), Vincent Grier (Mersin Büyükşehir Belediyesi) ve Kerem Özkan (Trabzonspor)

Reklam
Reklam

3 sayı yarışmasında ise şu isimler katılacak: Sasha Vujacic (Anadolu Efes), Guy Fischer ve Stevan Jelovac (Antalya Büyükşehir Belediyesi), Zoran Erceg (Beşiktaş Milangaz), Jonathan Gibson (Trabzonspor) ve Melvin Sanders (Hacettepe Üniversitesi)

All Star gününde ayrıca Gripin mini bir konser verecek ve ünlü Fransız basketbol akrobasi grubu Crazy Dunkers ve Rus Khimki Dans Grubu da gösterileriyle basketbolseverlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz