Baskı mimarisinde köklü değişiklik

Otomasyon, kolay kullanım ve insan ile makinenin mükemmel uyumu...

Xerox, duyurduğu ConnectKey teknolojisi ile çok amaçlı baskı makinelerinde geleceğin eko sistemini tasarladı.
Xerox, geçtiğimiz günlerde duyurduğu ConnectKey adlı teknolojisi sayesinde çok amaçlı yazıcılarının gelecekte neler yapabileceğini gözler önüne serdi. ConnectKey platformunu içerisinde çeşitli çözümler barındıran bir yazılım sistemi olarak görmek mümkün. Bu yazılım sistemi, daha önce gördüğümüz örneklerden farklı olarak, özellikle çok amaçlı baskı ünitelerinden baskı, tarama, faks ve fotokopi işlemlerinden çok daha geniş ve farklı bir kullanım sunuyor.
ConnectKey platformu kâğıt dokümanlarınızı tarama, yakalama ve depolama yönteminizi basitleştiren ve düzenleyen bir iş akışı güçlendirme çözümü. Çok fonksiyonlu yazıcınız ile dokümanlarınızı aynı bilgisayarınızdan yaptığınız gibi doğrudan uygun doküman klasörüne gönderebildiğiniz gibi, çok fonksiyonlu yazıcıdan taramadan önce klasöre göz atabilir, dokümanı adlandırabilir ve önemli endeksleme bilgilerini girebilirsiniz.
Xerox bu platform ile mobil çalışmaya farklı bir anlayış getiriyor. Öyle ki, bulut bilişimi destekleyen ConnectKey sayesinde taranan ve yazdırılan dosyalara istediğiniz yerden ulaşmak mümkün; İstediğiniz yerden çıktı almanız mümkün. Buna ek olarak tarattığınız bir dokümanı anında Google Drive, Evernote ve Microsoft Office 365 gibi birçok bulut altyapısına atabiliyorsunuz.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/104839/baski-mimarisinde-koklu-degisiklik/2/)