Başkonsolos Rafıeı’den Vali Kızılcık'a veda ziyareti

Türkiye'de görev süresi dolan İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Mohammad Rafıeı, Trabzon Valisi Dr. Recep...

Türkiye'de görev süresi dolan İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Mohammad Rafıeı, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'a veda ziyaretinde bulundu.
Rafıeı’ye Trabzon’da görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Kızılcık, yeni görevinde Rafıeı’ye başarılar diledi.
Trabzon’da güzel günler geçirdiğini belirten Rafıeı de Vali Kızılcık ile vedalaşmak için ziyaret gerçekleştirdiğini kaydederek, “Üç buçuk sene boyunca Trabzon’da bulundum. Görev süremin dolması sebebiyle on beş gün içerisinde buradan ayrılmam gerekiyor. Ziyaretimizi vedalaşma amacıyla gerçekleştiriyoruz. İnşallah bir dahaki görüşmemiz Tahran’da olur.” dedi.
Vali Kızılcık, Trabzon’da yaptığı çalışmalar anısına Rafıeı’ye telkariden yapılmış plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz