Basma Kumaşlar İle Country Tarzı Şıklık

  Herry’den nostaljik elbiseler

Kadının hiçbir dönem vazgeçemediği geleneksel basma kumaşlar, Herry Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan elbiselerde, basit, karmaşık ve minik çiçek desenleri ve viskonun zerafetiyle birleşiyor. Böylece daha akıcı, modern ve her tene yakışan bir görünüme bürünüyor.

Günümüz modasına yön verirken, nostaljik değerleri hiç yitirmeyen Herry, basma kumaştan ürettiği romantik elbiseler ile kadını doğanın tazeliğine ve ferahlığına taşıyor.

Masalsı ve folklorik esintiler taşıyan basma kumaşlı elbiseler, farklı renk ve desenleriyle doğanın masumiyetinden ilham alıyor. Country yaşam tarzını yansıtan elbiselerin etek uçlarında ve robasında, naturel renklerde danteller kullanılıyor. Uzun çizme ve ceketlerle konbinlenebilen elbiseler, adeta kadına doğanın bir parçası olduğunu hissetttiriyor.

Reklam
Reklam

Sadeliğin estetik duruşunu, deseninden dikişine kadar tüm çizgisine yansıtan Herry, tepeden tırnağa rahat kullanımıyla kadını mutlu edecek ve özgür kılacak modeller sunuyor. Herry Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda sade ve ağırbaşlı modeller öne çıkarken, son teknolojinin inanılmaz renkleri, ekose, puantiye ve çiçek desenlerine göz alıcı efektler katıyor.

Herry’de basma kumaşlı elbiselerin fiyatları 59 TL’den başlıyor.