Başol'dan Kartal'a Ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal'ı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal'ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, 15 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen kongre sonrası başkanlığa yeniden seçilen CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman muhtarlarla birlikte olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ereğli'nin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Gündoğdu ve Muhammet Arslan da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: