Başörtülü Öğretmeni Darp Eden Saldırgan Hastaneye Sevk Edildi

Antalya'da bir bayan öğretmene başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında önce sözlü saldıran, ardından darp eden...

Antalya'da bir bayan öğretmene başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında önce sözlü saldıran, ardından darp eden zanlı, çıkarıldığı savcılık tarafından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir otobüs durağında dün meydana gelen olayda, öğretmen Neziha Şahin (30) bir kişinin saldırısına uğramıştı. Ağır küfür ve hakaretlere maruz kalan Şahin, daha sonra aynı kişi tarafından darp edilmişti. 3 aylık hamile olan Şahin, hastaneye giderek muayene olmuş, bebekte herhangi bir sağlık sorununa rastlanmamıştı. Olayın ardından, Şahin'in şikayetçi olması üzerine saldırganı yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlatmış ve saldırgan Gökmen E.'yi gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerin arından adliyeye sevk edilen Gökmen E., savcılık tarafından akli dengesinin yerinde olup olmadığının kontrolü için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneden gelecek rapora göre, zanlı hakkında işlem yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: