Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Er Meydanı’na erken veda etti

650. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde son iki yılın Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil Er Meydanı’na erken...

650. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde son iki yılın Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil Er Meydanı’na erken veda etti.
Mehmet Yeşil Yeşill daha önce iki kez yendiği Recep Kara ile aynı akibeti yaşadı. Kırkpınar’ın favorisi olarak gösterilen Antalya Belek Belediyesi’nin pehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, başpehlivanlık müsabakalarının ilk turunda Kenan Şimşek’le karşılaştı.
Güreşin normal süresinde rakibini yenmeyi başaran Yeşil Yeşil ikinci tura yükseldi. Yeşil Yeşil’in ikinci tur çekilen kurada rakibi Kocaeli Pehlivanı Fatih Atlı ile eşleşti.
Mücadelenin normal süresinde rakipler birbirine karşı üstünlük kuramadı. Bu sürede yenişemeyen iki pehlivan için puanlama süresi başlatıldı.
Puanlamanın son dakikasında ilk turu güreşmeden geçen Fatih Atlı, başpehlivan Yeşil Yeşil’i yenmeyi başardı. Yeşil Yeşil yenilgi ile yere yığılırken Fatih Atlı ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz